Facebook

Omställningsverkstan

Omställningsverkstan praktiserar återbruks-,gåvo-,delnings- och lånekultur och är ett initiativ av Studiefrämjandet tillsammans med omställningsrörelsen. Verkstan huserar; Cykelköket - Gör-det-själv cykelverkstad GBG Hackerspace - DIY-verkstad för hård&mjukvara. Andra nyttjare av Omställningsverkstan är: JAK-banken & Zeitgeist Göteborg.
Omställningsverkstan
Omställningsverkstan har delat Framtidsveckan i Göteborgs inlägg.Sep 21, 2017 @ 11:31
Kultur för omställning med coola Etzia, Hot this year band, Diskantkören, Genusfotografens utställning! #Itsmorelikeapartythenaprotestmarch #omställning #transition #kultur #Etzia #Genusfotografen #Hotthisyearband #Kulturfüralle
Omställningsverkstan
Omställningsverkstan
Omställningsverkstan har delat Elinor Askmars inlägg.Sep 18, 2017 @ 9:54
Missa inte att boka dina kostnadsfria biljetter till Rob Hopkins (Grundare av Transition Towns-rörelsen) föredrag + workshop Söndag 8 oktober kl 13-15 på Framtidsveckan i Göteborg, för att vara säker på din plats! Biljetter finns här:
Omställningsverkstan
Omställningsverkstan har delat Gothenburg Hackerspaces inlägg.Aug 21, 2017 @ 20:47
Vi designade och printade ut ett fäste för hantaget på en så kallad spinkelpistol. Vi designade det med skåror så att buntbanden gick att dra åt utan att halka av.
Omställningsverkstan
Omställningsverkstan känner sig fantastisk på Omställningsverkstan.Aug 19, 2017 @ 12:10
I våras fick vi besök av WIRED (Japan) som gjorde ett nummer om cirkulär ekonomi. Nu har tidningen landat i brevlådan, från Japan. Visste blev det bra? Med i reportaget är Repair Café GBG, Studiefrämjandet och Cykelköket. Vad det står i texten, har vi ingen aning om 🇯🇵
Omställningsverkstan